Perquè registrar-se?

Perquè registrar-se en www.latevafeina.com?

La Teva Feina neix amb el propòsit que, aquelles persones que estan a la recerca activa de treball, o bé tinguin la intenció de millorar laboralment, o les empreses estiguin en la cerca de persones per a les seves necessitats, puguin tenir una eina útil, que els faciliti trobar allò que busquen.

En aquest sentit, La Teva Feina té com a objecte para que les empreses que puguin accedir al “CV” dels usuaris registrats en La Teva Feina, sempre que la privacitat elegida pel candidat així ho permeti, i que els usuaris registrats puguin inscriure's en aquelles ofertes de treball que millor considerin.

L'empresa podrà donar-li seguiment a aquells usuaris registrats, que s'hagin inscrit per a la seva oferta publicada, i fer la selecció en el seu cas, igual que per a l'usuari inscrit serà totalment transparent el procés.

Per tant, tant empresa com candidat, podrán, igualment comunicar-se directament entre ells, sense necessitat de sortir de la plataforma.

La finalitat de La Teva Feina és la de proporcionar una plataforma que permet la trobada entre empreses i candidats en un entorn en línia, perquè generin nous llocs de treball i contactin, augmentin i millorin les seves relacions professionals.

Per a això, s'habilitarà dins del perfil de cada usuari que es registri (candidat), un apartat perquè cadascun de vosaltres, pugui anar completant el seu CV, tant laboral com acadèmic.

Aquest pas és de vital importància que es completi correctament, amb informació veraç, ja que del contingut que aparegui allà, aquelles empreses que estiguin a la recerca de personal, podran focalitzar i trobar el teu perfil més ràpidament.

Per a les empreses podran publicar les seves ofertes de treball, amb una cerca activa de perfils determinats, que La Teva Feina tingui en la base de dades.

Igualment per a les empreses se'ls ofereix un servei de selecció de talent inscrit en les seves ofertes, a fi de donar un seguiment el més ordenat i correcte, a les seves ofertes de treball i les persones que es precisin.

Per tant, tenen una eina útil per a les dues parts, tant per al que vol un treball o millorar el que té, i per a l'empresa una consecució ordenada de les seves necessitats, per a tenir un control més efectiu.

La Teva Feina, estarà disponible a Andorra, Catalunya, Balears i la Comunitat Valenciana, per tant, podràs rebre ofertes, valorar-les o publicar-les segons siguis empresa o candidat, d'aquests territoris.